Flannel Shirts| Πώς να κάνεις το τέλειο φθινοπωρινό ντύσιμο ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ, Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ

Είπε κανείς ότι τα καρό πουκάμισα δεν μπορούν να δώσουν ένα girly και stylish τόνο στο ντύσιμο σου; Ειδικά, αν το έχεις βουτήξει από την ντουλάπα του αγοριού σου στοιχηματίζω ότι έχει άλλη αξία για σένα. Αυτά τα καρό πουκάμισα, λοιπόν, είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια για κάθε εποχή. Όταν κρυώνεις το φοράς κανονικά, όταν σκας από τη ζέστη – πόσο απλό – το δένεις στη μέση σου. Ταιριάζουν ιδανικά με τζιν και sneakers και ολοκληρώνουν το καθημερινό casual ντύσιμο σου.

Η μόδα που μας επιβάλλει το φθινόπωρο είναι από τις αγαπημένες μου, μιας και ξεκινάς σιγά σιγά να βάζεις όλο και περισσότερες στρώσεις ρούχων πάνω σου, μέχρι να έρθει ο χειμώνας και να σε βρει ντυμένη σαν πατάτα – αυτό είναι άλλη ιστορία όμως. Τα καινούρια trends είναι όμορφα και σημαντικά, αλλά ας μην ξεχνάμε και τα παλιά βρε παιδιά.

Ορίστε μερικοί τρόποι για να συνδυάσεις τέλεια το βαμβακερό καρό σου πουκάμισο!

1. Δεμένο στη μέση. Πηγαίνει τέλεια με skinny jeans και μπότες ή sneakers, ακόμη και με δερμάτινο ή υφασμάτινο κολάν. Ιδανικά, συνδύασε το με μονόχρωμο T – shirt, σε απόχρωση που να ταιριάζει με τα χρώματα του καρό που έχει το πουκάμισο. Το λευκό ή μαύρο T-shirt είναι τις περισσότερες φορές η πιο safe επιλογή.
howtowearflannelshirt3
howtowearflannelshirt10
howtowearflannelshirt12

2. Ανοιχτό σαν ζακέτα. Τα ωραία είναι και τα πιο απλά συνήθως. Αν τα χρώματα του καρό σου πάνε και ταιριάζουν με το βάψιμο, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ σου, τότε έχεις κάνει ήδη μια πολύ καλή επιλογή. Δε χρειάζεται να το ψάξεις παραπάνω, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, ένα T-shirt σε αντίστοιχες αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει. Μπορείς να το φορέσεις με denim σορτσάκι και καλσόν, αν βέβαια το μακρύ τζιν ή το κολάν τα έχεις φορέσει αρκετά και θες να κάνεις την αλλαγή. Να θυμίσω ότι το βουργουνδί είναι ΤΟ χρώμα της σεζόν, οπότε αν σκοπεύεις να αγοράσεις καινούριο πουκάμισο, ξέρεις πλέον σε ποια χρώματα να κατευθυνθείς.
howtowearflannelshirt2
howtowearflannelshirt8
howtowearflannelshirt4

3. Κλειστό, παραδοσιακά σαν κλασικό πουκάμισο. Δε χρειάζεται να τα πετάξεις όλα έξω για να είσαι θηλυκή και σέξι, το ανδρόγυνο στιλ είναι άκρως θηλυκό παρόλο που βγάζει μια σοβαρότητα και δεν αφήνει εκτεθειμένα πολλά σημεία του σώματος σου. Ναι είναι σικ, ναι να το δοκιμάσεις, ναι σε κάνει να δείχνεις πιο ώριμη. Ιδανικά, φόρεσε το με ένα statement κολιέ – σ’ αυτή την περίπτωση να ξέρεις ότι δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο από αξεσουάρ.
howtowearflannelshirt6
howtowearflannelshirt11
howtowearflannelshirt15

4. Με πουλόβερ; Πάει! Ο συνδυασμός του λευκού πουλόβερ με το καρό πουκάμισο είναι θανατηφόρος. Μπορείς να τα φορέσεις με ένα κολάν ή το αγαπημένο σου τζιν, με converse ή μπότες και απλά αξεσουάρ όπως πχ. stud σκουλαρίκια. Super ιδανικό για τη σχολή ή τον καφέ με τις φίλες σου.
howtowearflannelshirt1
Από την
Χρίστα Χατζηγεωργίου

Απάντηση